Boekingsformulier

Boekingsformulier:

Stap 1: Persoonlijke informatie

Stap 2: Reiskeuze

Stap 3: Vink aan welke bijkomende verzekeringen u wenst te nemen

Indien u wenst kan u een annulatieverzekering nemen. Deze geldt in geval van ziekte, ongeval en overlijden. De specifieke omstandigheden waaronder deze annulatieverzekering geldt wordt uitgelegd bij interesse.

Een bagageverzekering is een verzekering die dekking voorziet bij verlies, schade of diefstal van jouw bagage. De verzekering dekt met andere woorden jouw persoonlijke bezittingen tegen diefstal, verlies of schade die je meeneemt naar je vakantiebestemming of terug naar huis. Deze geldt bij laattijdige levering van je bagage door de transportonderneming, bij verlies van je bagage door een transportonderneming, als er sprake is van diefstal (met inbraak) of diefstal met geweld of bij bij volledige of gedeeltelijke schade aan je bagage.

Hier gaat het om het vervoeren van iemand met lichamelijke schade. Indien u wenst om zich te laten repatriëren in geval hoogdringendheid kan u zich hier voor verzekeren.

Indien u wenst kan u ervoor kiezen om, in geval van een lichamelijk letsels waarvoor dringende medische verzorging vereist is in een hospitaal, beroep te doen op de Flying Doctors. Zij brengen u dan naar het dichtstbijzijnde hospitaal met een goede infrastructuur waar de nodige medische verzorging toegediend kan worden.

Stap 4: Medereizigers

Stap 5: Bericht (indien gewenst)

Al de verplichte velden moeten ingevuld zijn voordat je je formulier kan indienen.

%d bloggers liken dit: