Reizen op maat Oeganda

Reizen op maat Oeganda

kyaninga-lodge (2)
hippo-nature-animal-world-safari (2)
PlayPause
previous arrow
next arrow

Wil jij een reis die volledig volgens jouw interesses, jouw verlangens en jouw wensen samengesteld is? Dan komen wij met jou bespreken welke mogelijkheden je hebt, wat je zeker graag wil toevoegen aan je reis, wat zeker niet, in wat voor soort accommodatie je liefst verblijft, op welke manier je je wil verplaatsen door het land, hoe lang je wil dat je reis duurt en met hoeveel je samen wil reizen. We bespreken welke mogelijkheden aansluiten bij jouw interesses. Een reis volledig op maat gemaakt dus.

Je kan reeds ideeën opdoen uit onze andere voorbeeldreizen op de pagina Oeganda en de pagina Tanzania en uit onze activiteitenpagina’s. Hier kan je de leukste activiteiten uitkiezen en dan zoeken wij een logische route om jouw favoriete activiteiten uit de lijst te combineren! Als je zelf een voorkeur hebt om bepaalde plaatsen te bezichtigen of om sportieve- of culturele activiteiten te doen die hier niet in vermeld staan bekijken wij samen met onze mensen ter plaatse welke mogelijkheden je hierbij hebt.

Ook wat accommodatie betreft kan je even een kijkje nemen bij “Accommodatie” om een idee te krijgen welke mogelijkheden er zijn en wat voor soort accommodatie jou het beste ligt. Heb je een bepaald budget voor ogen? Dan bespreken we waar je best ergens een extraatje spendeert aan een exclusieve beleving of op welke vlakken je net geld kan uitsparen. Wij proberen te kijken hoe we het programma kunnen samenstellen om jouw droomreis te realiseren!

%d bloggers liken dit: